24 ساعته آنلاین
یدک کش صالحی

بعد از روشن شدن چراغ بنزین چقدر می توانید رانندگی کنید؟

چراغ بنزین

یک تصور غلط رایج وجود دارد که وقتی چراغ بنزین روشن می شود، فقط یک مایل تا خالی شدن آن باقی مانده است.

در اینجا حقیقتی در مورد اینکه چقدر می توانید رانندگی کنید وجود دارد.

وقتی چراغ بنزین روی داشبورد می آید، بلافاصله وحشت می کنید؟ در بسیاری از موارد، دلیلی برای هشدار نیست، زیرا مایل های زیادی در مخزن باقی مانده است. در حالی که هنوز باید جستجو برای نزدیکترین پمپ بنزین را آغاز کنید، پس از روشن شدن چراغ بنزین چند مایل می توانیدرانندگی کنید؟

در این مقاله، بررسی می‌کنیم که چقدر می‌توانید رانندگی ادامه دهید.احیانا واقعا بنزین تمام کردید می توانید به کارشناسان یدک کش جاده شاهرود تماس بگیرید در اسرع وقت به شما سوخت رسانی می کنند البته در جاده شاهرود باشید.

چراغ بنزین
چراغ بنزین

چراغ بنزین روی داشبورد چیست؟

داشبورد دارای چراغ های زیادی است که به شما در مورد مشکلات هشدار می دهد. وقتی چراغی روشن می شود که شبیه پمپ بنزین است، این هشدار کم بودن سوخت است. این چراغ سوخت توسط سنسورهای الکترونیکی در سیستم سوخت کنترل می شود که تعیین می کند چقدر بنزین باقی مانده است.

اکثر سیستم ها به یک دستگاه شناور در مخزن متکی هستند که میزان سوخت باقیمانده را اندازه می گیرد. وقتی به آستانه مشخصی در پایین مخزن می رسد، چراغ روشن می شود. به محض اینکه سوخت را فراتر از این آستانه پر کنید، چراغ هشدار خاموش می شود.

با روشن شدن چراغ بنزین چند کیلومتر می توانید رانندگی کنید؟

پس از روشن شدن چراغ بنزین، باک لزوما خالی نیست. بیشتر وسایل نقلیه زمانی که چراغ بنزین روشن شود قبل از خالی شدن باک بنزین، 48 تا 80 کیلومتر بیشتر را طی خواهند کرد. هر وسیله نقلیه بسته به بزرگی باک و جایی که آستانه سوخت پایین است، می‌تواند برای مدت زمان متفاوتی رانندگی کند.

برخی از مدل‌ها مانند ماشین پراید می‌توانند با روشن شدن چراغ کم سوخت، بیش از 89 کیلومتر را طی کنند، اما مزدا 3  میتواند 103 کیلومتر طی نماید.

اگر می‌خواهید بدانید خودروی شما دقیقاً چه چیزی باقی مانده است، باید به اندازه مخزن سوخت نگاهی بیندازید و آستانه‌ای را که نور را فعال می‌کند، مشخص کنید. از اینجا، شما باید بتوانید مقدار تقریبی مایل را که هنوز می توانید طی کنید، تعیین کنید. برای بسیاری از مدل‌های خودرو نیز می‌توانید فاصله دقیق را در دفترچه راهنمای خودرو پیدا کنید.

خطرات رانندگی با سوخت کم

شکی نیست که قیمت بالای بنزین آزاردهنده است، اما هرگز نباید با سطح سوخت پایین تردد کنید زیرا در نهایت ممکن است هزینه‌های تعمیرات گران‌تری دریافت کنید. در اینجا چند دلیل وجود دارد که چرا باید قبل از اینکه گیج گاز شما به پایین برسد، آن را دوباره پر کنید.

1.پمپ سوخت آسیب دیده

شما نمی خواهید با تعویض پمپ بنزین سر و کار داشته باشید زیرا معمولاً این یک راه حل ساده نیست. با این حال، رانندگی مکرر با کمتر از ¼ باک می تواند به سرعت منجر به آسیب پمپ بنزین شود، اگر سطح سوخت پایین باشد و شروع به پمپاژ هوا به جای سوخت کند. بنابراین، نمی خواهید رانندگی را تا زمانی که سطح سوخت خیلی پایین نیامده به عادت تبدیل کنید.

2.رسوب بیش از حد موتور

تمام بنزین ها مقداری رسوب در خود دارند. این درست است حتی اگر از سوخت درجه یک از بهترین پمپ بنزین ها استفاده می کنید.

وقتی سطح سوخت پایین می‌آید، رسوبات وارد موتور می‌شوند. همچنین سایر رسوبات و زباله ها می توانند در صورت پایین بودن سطح سوخت وارد موتور شوند. این یکی از عوامل اصلی آسیب دائمی موتور است و برای تعمیر نیاز به جایگزینی پرهزینه دارد.

3.فیلترهای مسدود شده

آن رسوبی که به داخل موتور راه پیدا می کند در فیلترهای سوخت نیز گیر می کند. در حالی که می توانید فیلتر بنزین را تعویض کنید، نمی خواهید قطعات غیر ضروری را زودتر از موعد تعویض کنید.

هنگامی که فیلتر بنزین مسدود شد، در راه اندازی موتور با مشکل مواجه خواهید شد و متوجه کاهش شتاب خواهید شد. همچنین می تواند باعث خاموشی و شلیک نادرست شود. اگر خیلی بدشانس باشید، مخلوط سوخت بدون چربی به دلیل کمبود سوخت می تواند حتی به مبدل کاتالیزوری آسیب برساند.

4.خوردگی سیستم تزریق سوخت

هنگامی که سطح سوخت پایین تر می شود، میعان بیشتر می تواند رخ دهد. با اختلاف دما و رطوبت اضافه شده، خوردگی در سیستم تزریق سوخت آغاز می شود.

وقتی این اتفاق می افتد، موتور به درستی کار نمی کند. ممکن است با تعمیرات گران قیمتی روبرو شوید که به راحتی از آن اجتناب می شد.

چراغ بنزین
چراغ بنزین

نکاتی برای صرفه جویی در مصرف بنزین

1.با احتیاط رانندگی کنید

اگر به‌طور نامنظم ترمز می‌کنید یا با سرعت زیاد شتاب می‌گیرید، سوخت را هدر می‌دهید. در واقع، شما ممکن است بیش از 33 درصد از مصرف سوخت خود را هدر دهید.

اگر معقولانه رانندگی کنید، سرعت عادی خود را حفظ کنید و به آرامی ترمز کنید، بهتر است. این مرحله نه تنها برای مسافت پیموده شده بنزین شما مفید است، بلکه شما را در جاده ایمن تر نگه می دارد.

2.محدودیت سرعت را حفظ کنید

هنگامی که شما شروع به سفر با سرعت بالای 60 مایل در ساعت می کنید، خودروی شما بیش از نیاز خود سوخت مصرف می کند. در واقع، به ازای هر 5 مایل در ساعت که با این سرعت سفر می کنید، ممکن است 0.30 دلار اضافی برای هر گالن برای سوخت هزینه کنید.

راه دیگری برای صرفه جویی در هزینه با استفاده از محدودیت سرعت وجود دارد. شما از شانس بلیط های سرعت جلوگیری می کنید، که می تواند بسیار گران باشد.

3.وزن اضافی را حذف کنید

اگر انبوهی از وسایل را با خود حمل می‌کنید که نیازی به آن نیست،  آن را تخلیه کنید. به ازای هر 100 کیلو باری که حمل می کنید، مصرف سوخت را 2 درصد افزایش می دهید.

یک سطل زباله در وسیله نقلیه نگه دارید و بعد از هر سفر آن را با وسایلی که نیاز ندارید پر کنید. با حمل این سطل به داخل در پایان روز، حداکثر مصرف سوخت را برای سفر بعدی خود به دست می آورید.

4.باد لاستیک را بررسی کنید

با اطمینان از بادکردن مناسب لاستیک ها ، می توانید مسافت پیموده شده بنزین را تا بیش از 3 درصد بهبود بخشید. لاستیک های کم باد، مسافت پیموده شده بنزین را به ازای هر psi فشاری که از دست می رود، به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

برای یافتن میزان مناسب فشار باد لاستیک برای خودروی خود، برچسب داخل درب سمت راننده را بخوانید. شما باید هر ماه و هر زمان که دما کاهش می یابد فشارها را بررسی کنید.

5.از روغن خوب استفاده کنید

با استفاده از روغن مناسب، سوخت زیادی را افزایش نخواهید داد، اما هر مقدار کمی کمک می کند. اگر موتور شما نیاز به 5W-30 دارد، به خاطر هزینه آن را با 10W-30 تعویض نکنید.

همچنین می‌توانید روغن موتور را بر اساس مارک‌هایی خریداری کنید که ویژگی‌های «صرفه‌جویی در مصرف انرژی» را در نماد عملکرد API ارائه می‌دهند. این روغن ها حاوی مواد افزودنی هستند که برای بهینه سازی بیشتر اصطکاک را کاهش می دهند.

6.سرویس خودرو

خودرو شما نیاز دارد در زمان های مناسب یررسی و سرویس شود سهل انگاری نکنید و حتما ماشین خودتون رو نشون دهید انژکتور باید تمیز شود.برای سرویس دهی می توانید به یدک کش جاده شاهرود صالحی تماس بگیرید متخصصان ما در اسرع وقت مشاورهای لازم را انجام می دهند.

5/5 - (3 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr
Telegram

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 9 = 1

تماس مستقیم